Картини пана (панели) за стена за офис, хотел, заведение

Картини за офис хотел или заведение

При нас ще намерите картини и пана за стена от една или няколко части подходящи за Вашия дом, офис, хотел или заведение.Предлаганите от нас декоративни панели за стена ще придадат завършеност и уют във Вашия офис или бизнес сграда.Всички пана за стена се изработват от 100 % памучна канава с висока белота опъната върху масивна дървена подрамка.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Представяме Ви уникална снимка на един от символите на българската свобода-паметника на връх Шипка. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират ..
92.00лв.
Модерна картина пано от 5 части отпечатана върху искрящо бяла канава. Отличен завършек на Вашия интериор на ниска цена. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Кана..
168.00лв.
Представяме Ви уникална картина от 2 части, подходяща за декорация на Вашия дом или офис. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, све..
101.00лв.
Интериорна картина пано подходяща за декорация на Вашия хол или всекидневна стая. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярк..
112.00лв.
В нашия онлайн каталог за декоративни пана за стена ще откриете голямо разнообразие от картини подходящи за всяко едно помещение във Вашия дом. Многообразието от форми и размери ще задоволи дори и най-изискания вкус на нашите клиенти. Нашите стенни п..
77.00лв.
Представяме Ви забавна POP ART картина пано за стена от една или няколко части подходяща за декорация за Вашия хол, трапезария или заведение. Паното е изработено от висококачествени материали като комбинацията от висока белота на материала и фотореал..
79.00лв.
Интериорно пано с правоъгълна форма отпечатано върху искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масивна дървена подрамка ..
79.00лв.
Модерна картина за стена от една или няколко части отпечатана върху искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масивна дъ..
79.00лв.
Ретро автомобил подходящ за ценителите на старите коли. Картината за стена с визията на американската класика ще се впише идеално във Вашия дом или офис.  Интериорно пано с правоъгълна форма отпечатано върху искрящо бяла канава. Комбинацията от ..
79.00лв.
Един истински подарък за ценителите на ретро автомобилите. Тази картина за стена на класическия Ford Mustang е отпечатана върху искрящо бяла канава в комбинация от една или няколко части. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния ..
79.00лв.
Интериорно пано с правоъгълна форма отпечатано върху искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масивна дървена подрамка ..
79.00лв.
Пантеон – слънчев, загадъчен и необятен. Картина за стена, която символизира дълголетие. Интериорното пано с правоъгълна форма е отпечатано върху искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат&nbs..
79.00лв.
Представяме Ви интериорна картина пано за стена с правоъгълна форма отпечатано върху искрящо бяла канава.Канавата е опъната върху масивна дървена подрамка с дебелина на профила 20 мм.Всички пана от две и повече части се монтират на разстояние 2 см ед..
79.00лв.
Интериорно пано с правоъгълна форма отпечатано върху искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масивна дървена подрамка ..
79.00лв.
В нашия онлайн каталог за декоративни пана за стена ще откриете голямо разнообразие от картини подходящи за всяко едно помещение във Вашия дом.Многообразието от форми и размери ще задоволи дори и най-изискания вкус на нашите клиенти.Нашите стенни пан..
79.00лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

100% Безплатна доставка

Всички доставки на декорация за стена за клиенти на онлайн магазина Picolor.bg са напълно безплатни на територията на Република България и са изцяло за наша сметка.Пълните условия за доставка можете да откриете на нашия раздел "Условия за доставка"

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

×

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не сте доволни от Вашите картини пана за стена, които сте получили Вие имате право да ни ги върнете в 14 дневен срок от датата на получаване във вида,в който те са пристигнала при Вас.Стоката трябва да бъде върната с всички съпътстващи я документи и без повреди.Връщането на закупените картини за стена на посочен от нас адрес е изцяло за сметка на купувача.След преглед от наша страна и одобрение на рекламацията Вашите пари ще бъдат върнати в рамките на 5 работни дни. На връщане не подлежи декорация за стена изработена по индивидуални проекти и размери!Пълната форма за рекламация можете да откриете в нашия раздел "Връщане на продукти"

Доставка в рамките на 5 работни дни

×

Доставка в рамките на 5 работни дни

Всички доставки на територията на Република България се извършват от куриерска фирма Еконт изцяло за наша сметка в рамките на 2-3 работни дни в зависимост от графика на обслужване на населеното място.Срокът за доставка не включва срока за производство на поръчката.

×
×

Как да поръчам?

За да видите цената и направите поръчка при влизане в онлайн магазина Picolor.bg  е необходимо да изберете комбинация от форма и размер за конкрената картина пано / появяват се в  дясно на главната снимка /.След избора на подходящия за Вас вид, размер и количество пана за стена е необходимо кликване на бутона „Поръчай“.Когато приключите с пазаруването, трябва да влезете във Вашата „Кошница“ / намира се в горен десен ъгъл / и да разгледате отново всички Ваши покупки. След преглед  на продуктите може да преминете към следващата стъпка с помоща на бутона „Поръчка“. В раздела „Данни на клиента“ е необходимо да попълните Вашите данни, адрес за доставка, начин на плащане. След коректно попълване на необходимата информация и потвърждение от Ваша страна поръчката Ви ще бъде изпратена за обработка от екипа на Picolor.bg

направете пано по Ваш дизайн

×

направете пано по Ваш дизайн

За да направите картина пано по Ваш дизайн е необходимо да качите избраната от Вас снимка и да уточните формата и размера в предлаганите възможни варианти. За да изработим картини за стена в размер различен от предлаганите е необходимо да се свържете с нас чрез формата ни за контакт или на нашия имейл orderpicolor@gmail.com. Задължително преди изработка на декорацията за стена ще изпратим на Вашия имейл файл, който да одобрите.За да получите качествен отпечатък е необходимо подадения файл да е с достатъчно качество и резолюция за печат - минимум 140 dpi за печат на файл в мащаб 1:1. При въпроси от Ваша страна относно файловете за печат не се колебайте да се свържете с нас за уточнения. 

×

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×