Картини пана (панели) за стена за детска стая

Картини за детска стая

Ако търсите декоративни картини пана за стена при нас ще откриете голямо разнообразие от декорация за стена подходяща за Вашата детска стая.Освен предлаганите декоративни панели за стена за детска стая в нашия онлайн магазин ще откриете и картини за стена подходящи за всяко едно помещение във Вашия дом - картини за хол, кухня, спалня или всекидневна стая.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Неповторима картина пано подходяща за стаята на Вашия тийнейджър. Използваните от нас висококачествени материали нямат нужда от специални грижи и са изключително издръжливи във времето.Всички пана се изработват след направена поръчка и освен в предла..
79.00лв.
Скейтбордът е страстта на повечето млади, диви и щури тийнейджъри. А, защо да нямат едно пано за стена на скейтбордист и във Вашата стая? Паната нямат нужда от специални грижи и благодарение на използваните от нас висококачествени материали са изключ..
79.00лв.
Представяме Ви едно морско вдъхновение-Синята акула, което ще събуди любопитството и фантазиите на Вашето малко дете. Картината за стена е отпечатана в успокояващи цветове, които ще допълнят хармонията във Вашия дом. Комбинацията от висока белота на ..
79.00лв.
Интересна картина за стена на кученца с чадър - репродукция на известен художник на детски рисунки. Свежите и ярки цветове ще озарят стаята на Вашето дете, като ще й придадат един неповторим дух и атмосфера. Паната за стена нямат нужда от специални г..
79.00лв.
Невероятна картина пано за детска стая, която ще събуди любопитството и фантазията във Вашето малко слънце. Интериорното пано с правоъгълна форма отпечатано върху искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълн..
79.00лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

100% Безплатна доставка

Всички доставки на декорация за стена за клиенти на онлайн магазина Picolor.bg са напълно безплатни на територията на Република България и са изцяло за наша сметка.Пълните условия за доставка можете да откриете на нашия раздел "Условия за доставка"

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

×

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не сте доволни от Вашите картини пана за стена, които сте получили Вие имате право да ни ги върнете в 14 дневен срок от датата на получаване във вида,в който те са пристигнала при Вас.Стоката трябва да бъде върната с всички съпътстващи я документи и без повреди.Връщането на закупените картини за стена на посочен от нас адрес е изцяло за сметка на купувача.След преглед от наша страна и одобрение на рекламацията Вашите пари ще бъдат върнати в рамките на 5 работни дни. На връщане не подлежи декорация за стена изработена по индивидуални проекти и размери!Пълната форма за рекламация можете да откриете в нашия раздел "Връщане на продукти"

Доставка в рамките на 5 работни дни

×

Доставка в рамките на 5 работни дни

Всички доставки на територията на Република България се извършват от куриерска фирма Еконт изцяло за наша сметка в рамките на 2-3 работни дни в зависимост от графика на обслужване на населеното място.Срокът за доставка не включва срока за производство на поръчката.

×
×

Как да поръчам?

За да видите цената и направите поръчка при влизане в онлайн магазина Picolor.bg  е необходимо да изберете комбинация от форма и размер за конкрената картина пано / появяват се в  дясно на главната снимка /.След избора на подходящия за Вас вид, размер и количество пана за стена е необходимо кликване на бутона „Поръчай“.Когато приключите с пазаруването, трябва да влезете във Вашата „Кошница“ / намира се в горен десен ъгъл / и да разгледате отново всички Ваши покупки. След преглед  на продуктите може да преминете към следващата стъпка с помоща на бутона „Поръчка“. В раздела „Данни на клиента“ е необходимо да попълните Вашите данни, адрес за доставка, начин на плащане. След коректно попълване на необходимата информация и потвърждение от Ваша страна поръчката Ви ще бъде изпратена за обработка от екипа на Picolor.bg

направете пано по Ваш дизайн

×

направете пано по Ваш дизайн

За да направите картина пано по Ваш дизайн е необходимо да качите избраната от Вас снимка и да уточните формата и размера в предлаганите възможни варианти. За да изработим картини за стена в размер различен от предлаганите е необходимо да се свържете с нас чрез формата ни за контакт или на нашия имейл orderpicolor@gmail.com. Задължително преди изработка на декорацията за стена ще изпратим на Вашия имейл файл, който да одобрите.За да получите качествен отпечатък е необходимо подадения файл да е с достатъчно качество и резолюция за печат - минимум 140 dpi за печат на файл в мащаб 1:1. При въпроси от Ваша страна относно файловете за печат не се колебайте да се свържете с нас за уточнения. 

×

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×