Картини пана (панели) за стена за всекидневна стая и хол

Картини за всекидневна стая и хол

Тук ще откриете специално подбрани декоративни 3Д панели картини за стена от една или няколко части, подходящи за декорация на Вашия хол или всекидневна стая.Чрез нашите стенни пана Вие имате уникалната възможност да добавите неповторим дизайнерски акцент във всяко едно помещение във Вашия дом, офис или заведение.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Модерно 3Д абстрактно пано за стена, подходящо за декорацията на Вашия хол или спалня. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масивна дърв..
138.00лв.
Представяме Ви уникална снимка на един от символите на българската свобода-паметника на връх Шипка. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират ..
92.00лв.
Представяме Ви уникална картина от 5 части,която ще внесе уют и спокойствие във Вашия хол или спалня. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантира..
158.00лв.
Представяме Ви уникална картина от 1 части,която ще внесе уют и спокойствие във Вашия хол или спалня. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантира..
117.00лв.
Представяме Ви уникална картина от 4 части,която ще внесе уют и спокойствие във Вашия дом, хотел или спа студио. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат ..
143.00лв.
Дизайнерски картини и 3Д пана от една или няколко части отпечатани върху  бяла канава Ниски цени,високо качество, бърза и безплатна доставка за нашите клиенти! Това модерно пано е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висок..
138.00лв.
Представяме Ви едно вдъхновяващо модулно пано от 4 части, което ще внесе топлина и романтика във Вашия дом. Структурата на платното / канава /  и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната..
138.00лв.
Модерна картина пано от 5 части отпечатана върху искрящо бяла канава. Отличен завършек на Вашия интериор на ниска цена. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Кана..
168.00лв.
Модерна картина 3Д пано за стена произведенa от канава. Картината ще добави дизайнерски акцент и завършеност във Вашия дом. Това вдъхновяващо пано от няколко части е подходящо за декорация на Вашия хол, всекидневна или спалня. Паното е отпечатано вър..
158.00лв.
Дизайнерска картина 3Д пано отпечатано върху висококачествена канава - бели орхидеи. Картината ще внесе чувство за спокойствие и релакс във Вашия дом и е подходяща за декорация на хол, спалня или спа студио. Материала придава дълбочина на цветовете к..
158.00лв.
Тази невероятна абстрактна картина пано за стена ще внесе топлина и дизайнерски акцент във Вашия дом. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантира..
158.00лв.
Представяме Ви красива картина пано за стена от 5 части на цъфнало пролетно дърво, което ще внесе свежест и усещане за нов живот във Вашия дом. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореал..
158.00лв.
Това невероятно пано, готово да украси Вашия дом е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху маси..
92.00лв.
Представяме Ви уникална картина от 2 части, подходяща за декорация на Вашия дом или офис. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, све..
101.00лв.
Представяме Ви уникална картина от 5 части,която ще внесе топлина и романтика във Вашия дом. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, ..
158.00лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

100% Безплатна доставка

Всички доставки на декорация за стена за клиенти на онлайн магазина Picolor.bg са напълно безплатни на територията на Република България и са изцяло за наша сметка.Пълните условия за доставка можете да откриете на нашия раздел "Условия за доставка"

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

×

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не сте доволни от Вашите картини пана за стена, които сте получили Вие имате право да ни ги върнете в 14 дневен срок от датата на получаване във вида,в който те са пристигнала при Вас.Стоката трябва да бъде върната с всички съпътстващи я документи и без повреди.Връщането на закупените картини за стена на посочен от нас адрес е изцяло за сметка на купувача.След преглед от наша страна и одобрение на рекламацията Вашите пари ще бъдат върнати в рамките на 5 работни дни. На връщане не подлежи декорация за стена изработена по индивидуални проекти и размери!Пълната форма за рекламация можете да откриете в нашия раздел "Връщане на продукти"

Доставка в рамките на 5 работни дни

×

Доставка в рамките на 5 работни дни

Всички доставки на територията на Република България се извършват от куриерска фирма Еконт изцяло за наша сметка в рамките на 2-3 работни дни в зависимост от графика на обслужване на населеното място.Срокът за доставка не включва срока за производство на поръчката.

×
×

Как да поръчам?

За да видите цената и направите поръчка при влизане в онлайн магазина Picolor.bg  е необходимо да изберете комбинация от форма и размер за конкрената картина пано / появяват се в  дясно на главната снимка /.След избора на подходящия за Вас вид, размер и количество пана за стена е необходимо кликване на бутона „Поръчай“.Когато приключите с пазаруването, трябва да влезете във Вашата „Кошница“ / намира се в горен десен ъгъл / и да разгледате отново всички Ваши покупки. След преглед  на продуктите може да преминете към следващата стъпка с помоща на бутона „Поръчка“. В раздела „Данни на клиента“ е необходимо да попълните Вашите данни, адрес за доставка, начин на плащане. След коректно попълване на необходимата информация и потвърждение от Ваша страна поръчката Ви ще бъде изпратена за обработка от екипа на Picolor.bg

направете пано по Ваш дизайн

×

направете пано по Ваш дизайн

За да направите картина пано по Ваш дизайн е необходимо да качите избраната от Вас снимка и да уточните формата и размера в предлаганите възможни варианти. За да изработим картини за стена в размер различен от предлаганите е необходимо да се свържете с нас чрез формата ни за контакт или на нашия имейл orderpicolor@gmail.com. Задължително преди изработка на декорацията за стена ще изпратим на Вашия имейл файл, който да одобрите.За да получите качествен отпечатък е необходимо подадения файл да е с достатъчно качество и резолюция за печат - минимум 140 dpi за печат на файл в мащаб 1:1. При въпроси от Ваша страна относно файловете за печат не се колебайте да се свържете с нас за уточнения. 

×

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×