Картини пана (панели) за стена - Градове

Добре дошли в нашата нова категория за картини пана за стена от една или няколко части.Тук ще откриете различни по форма и размер 3Д декоративни панели за стена от канва подходящи за декорация за дома, офиса или заведение.Нашите пана за стена внасят неповторима атмосфера във всяко едно помещение.Ако имате затруднения при избора си не се колебайте да се свържете с нас-ние ще Ви дадем компетентно мнение и ще Ви предложим най-доброто интериорно решение.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Представяме Ви уникална снимка на един от символите на българската свобода-паметника на връх Шипка. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират ..
92.00лв.
Декоративно пано от три части отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масивна дървена подрамка ..
123.00лв.
Декоративно пано от три части отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава.Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масивна дървена подрамка с..
123.00лв.
Декоративно пано отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масивна дървена подрамка с дебелина на..
168.00лв.
Декоративно пано отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масивна дървена подрамка с дебелина на..
158.00лв.
Интериорна картина пано подходяща за декорация на Вашия хол или спалня. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове...
118.00лв.
Интериорна картина пано подходяща за декорация на Вашия хол или всекидневна стая. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярк..
112.00лв.
Малки светлини огряващи мост, който свързва два свята. Картината вдъхваща спокойствие и уравновесеност е подходяща за декорация на Вашата спалня или всекидневна стая. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат&nbs..
79.00лв.
Пантеон – слънчев, загадъчен и необятен. Картина за стена, която символизира дълголетие. Интериорното пано с правоъгълна форма е отпечатано върху искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат&nbs..
79.00лв.
Картината за стена на нощен Торонто е като светлинно шоу, което ще подхожда на тъмни и светли стени. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върх..
79.00лв.
Небостъргачът е част от градската среда. Черно бялата фотография на високата сграда е подходяща декорация за стена на жилище с модерен или  дори футуристичен дизайн. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат..
79.00лв.
Етикети: градове

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

100% Безплатна доставка

Всички доставки на декорация за стена за клиенти на онлайн магазина Picolor.bg са напълно безплатни на територията на Република България и са изцяло за наша сметка.Пълните условия за доставка можете да откриете на нашия раздел "Условия за доставка"

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

×

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не сте доволни от Вашите картини пана за стена, които сте получили Вие имате право да ни ги върнете в 14 дневен срок от датата на получаване във вида,в който те са пристигнала при Вас.Стоката трябва да бъде върната с всички съпътстващи я документи и без повреди.Връщането на закупените картини за стена на посочен от нас адрес е изцяло за сметка на купувача.След преглед от наша страна и одобрение на рекламацията Вашите пари ще бъдат върнати в рамките на 5 работни дни. На връщане не подлежи декорация за стена изработена по индивидуални проекти и размери!Пълната форма за рекламация можете да откриете в нашия раздел "Връщане на продукти"

Доставка в рамките на 5 работни дни

×

Доставка в рамките на 5 работни дни

Всички доставки на територията на Република България се извършват от куриерска фирма Еконт изцяло за наша сметка в рамките на 2-3 работни дни в зависимост от графика на обслужване на населеното място.Срокът за доставка не включва срока за производство на поръчката.

×
×

Как да поръчам?

За да видите цената и направите поръчка при влизане в онлайн магазина Picolor.bg  е необходимо да изберете комбинация от форма и размер за конкрената картина пано / появяват се в  дясно на главната снимка /.След избора на подходящия за Вас вид, размер и количество пана за стена е необходимо кликване на бутона „Поръчай“.Когато приключите с пазаруването, трябва да влезете във Вашата „Кошница“ / намира се в горен десен ъгъл / и да разгледате отново всички Ваши покупки. След преглед  на продуктите може да преминете към следващата стъпка с помоща на бутона „Поръчка“. В раздела „Данни на клиента“ е необходимо да попълните Вашите данни, адрес за доставка, начин на плащане. След коректно попълване на необходимата информация и потвърждение от Ваша страна поръчката Ви ще бъде изпратена за обработка от екипа на Picolor.bg

направете пано по Ваш дизайн

×

направете пано по Ваш дизайн

За да направите картина пано по Ваш дизайн е необходимо да качите избраната от Вас снимка и да уточните формата и размера в предлаганите възможни варианти. За да изработим картини за стена в размер различен от предлаганите е необходимо да се свържете с нас чрез формата ни за контакт или на нашия имейл orderpicolor@gmail.com. Задължително преди изработка на декорацията за стена ще изпратим на Вашия имейл файл, който да одобрите.За да получите качествен отпечатък е необходимо подадения файл да е с достатъчно качество и резолюция за печат - минимум 140 dpi за печат на файл в мащаб 1:1. При въпроси от Ваша страна относно файловете за печат не се колебайте да се свържете с нас за уточнения. 

×

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×