Картини пана (панели) за стена - Aбстрактни

Добре дошли в нашата категория за абстрактни картини пана (панели) за стена. Тук можете да откриете различни по форма и размер 3Д картини за стена от канава от една или няколко части подходящи за декорация за дома, офиса или заведение.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Модерно 3Д абстрактно пано за стена, подходящо за декорацията на Вашия хол или спалня. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масивна дърв..
138.00лв.
Представяме Ви уникална картина от 4 части, която ще внесе завършеност и уникален дух на всяко едно помещение във Вашия дом. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцвете..
129.00лв.
Представяме Ви уникална картина от 3 части, която ще придаде завършеност на всяко едно помещение във Вашия дом, офис или заведение. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пъл..
132.00лв.
Нежна картина за стена от една или няколко части, която ще внесе топлина и свежест във Вашата спалня или хол. За изработката на всички наши пана използваме 100 % искрящо бяла памучна канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичн..
79.00лв.
Невероятно декоративно пано за стена с правоъгълна форма отпечатано върху искрящо бяла канава, подходящо за декорацията на Вашия хол или спалня. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, с..
79.00лв.
Интериорно пано с правоъгълна форма отпечатано върху искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масивна дървена подрамка ..
79.00лв.
Интериорно пано с квадратна форма отпечатано върху искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масивна дървена подрамка с ..
77.00лв.
Представяме на Вашето внимание абстрактна картина пано за стена в червената гама подходяща за декорация на Вашия хол или спалня.Паното се предлага в различни комбинации от размери като се стремим максимално да задоволим желанията на всички наши клиен..
77.00лв.
Представяме Ви абстрактна картина пано за стена в синьо-зеланата гама подходяща за декорация на Вашия хол, спалня или трапезария. Картината е отпечатана върху висококачествена 100 % памучна канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореа..
77.00лв.
Представяме Ви невероятна абстрактна картина рисувана от известния американски художник Джералд Мърфи. Оригиналът на картината е изложен в Далаския музей на изкуствата. При нас ще откриете репродукция на картината отпечатана като интериорнa картина п..
77.00лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

100% Безплатна доставка

Всички доставки на декорация за стена за клиенти на онлайн магазина Picolor.bg са напълно безплатни на територията на Република България и са изцяло за наша сметка.Пълните условия за доставка можете да откриете на нашия раздел "Условия за доставка"

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

×

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не сте доволни от Вашите картини пана за стена, които сте получили Вие имате право да ни ги върнете в 14 дневен срок от датата на получаване във вида,в който те са пристигнала при Вас.Стоката трябва да бъде върната с всички съпътстващи я документи и без повреди.Връщането на закупените картини за стена на посочен от нас адрес е изцяло за сметка на купувача.След преглед от наша страна и одобрение на рекламацията Вашите пари ще бъдат върнати в рамките на 5 работни дни. На връщане не подлежи декорация за стена изработена по индивидуални проекти и размери!Пълната форма за рекламация можете да откриете в нашия раздел "Връщане на продукти"

Доставка в рамките на 5 работни дни

×

Доставка в рамките на 5 работни дни

Всички доставки на територията на Република България се извършват от куриерска фирма Еконт изцяло за наша сметка в рамките на 2-3 работни дни в зависимост от графика на обслужване на населеното място.Срокът за доставка не включва срока за производство на поръчката.

×
×

Как да поръчам?

За да видите цената и направите поръчка при влизане в онлайн магазина Picolor.bg  е необходимо да изберете комбинация от форма и размер за конкрената картина пано / появяват се в  дясно на главната снимка /.След избора на подходящия за Вас вид, размер и количество пана за стена е необходимо кликване на бутона „Поръчай“.Когато приключите с пазаруването, трябва да влезете във Вашата „Кошница“ / намира се в горен десен ъгъл / и да разгледате отново всички Ваши покупки. След преглед  на продуктите може да преминете към следващата стъпка с помоща на бутона „Поръчка“. В раздела „Данни на клиента“ е необходимо да попълните Вашите данни, адрес за доставка, начин на плащане. След коректно попълване на необходимата информация и потвърждение от Ваша страна поръчката Ви ще бъде изпратена за обработка от екипа на Picolor.bg

направете пано по Ваш дизайн

×

направете пано по Ваш дизайн

За да направите картина пано по Ваш дизайн е необходимо да качите избраната от Вас снимка и да уточните формата и размера в предлаганите възможни варианти. За да изработим картини за стена в размер различен от предлаганите е необходимо да се свържете с нас чрез формата ни за контакт или на нашия имейл orderpicolor@gmail.com. Задължително преди изработка на декорацията за стена ще изпратим на Вашия имейл файл, който да одобрите.За да получите качествен отпечатък е необходимо подадения файл да е с достатъчно качество и резолюция за печат - минимум 140 dpi за печат на файл в мащаб 1:1. При въпроси от Ваша страна относно файловете за печат не се колебайте да се свържете с нас за уточнения. 

×

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×