Картини пана (панели) за стена - Детски

В тази категория ще откриете декоративни 3Д картини пана за стена,с които да украсите стаята на Вашето малко "слънце" или тийнейджър.Всички картини за стена се произвеждат с най-съвременни технологии и висококачествени материали.
 

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Неповторима картина пано подходяща за стаята на Вашия тийнейджър. Използваните от нас висококачествени материали нямат нужда от специални грижи и са изключително издръжливи във времето.Всички пана се изработват след направена поръчка и освен в предла..
79.00лв.
Скейтбордът е страстта на повечето млади, диви и щури тийнейджъри. А, защо да нямат едно пано за стена на скейтбордист и във Вашата стая? Паната нямат нужда от специални грижи и благодарение на използваните от нас висококачествени материали са изключ..
79.00лв.
Представяме Ви едно морско вдъхновение-Синята акула, което ще събуди любопитството и фантазиите на Вашето малко дете. Картината за стена е отпечатана в успокояващи цветове, които ще допълнят хармонията във Вашия дом. Комбинацията от висока белота на ..
79.00лв.
Интересна картина за стена на кученца с чадър - репродукция на известен художник на детски рисунки. Свежите и ярки цветове ще озарят стаята на Вашето дете, като ще й придадат един неповторим дух и атмосфера. Паната за стена нямат нужда от специални г..
79.00лв.
Невероятна картина пано за детска стая, която ще събуди любопитството и фантазията във Вашето малко слънце. Интериорното пано с правоъгълна форма отпечатано върху искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълн..
79.00лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

100% Безплатна доставка

Всички доставки на декорация за стена за клиенти на онлайн магазина Picolor.bg са напълно безплатни на територията на Република България и са изцяло за наша сметка.Пълните условия за доставка можете да откриете на нашия раздел "Условия за доставка"

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

×

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не сте доволни от Вашите картини пана за стена, които сте получили Вие имате право да ни ги върнете в 14 дневен срок от датата на получаване във вида,в който те са пристигнала при Вас.Стоката трябва да бъде върната с всички съпътстващи я документи и без повреди.Връщането на закупените картини за стена на посочен от нас адрес е изцяло за сметка на купувача.След преглед от наша страна и одобрение на рекламацията Вашите пари ще бъдат върнати в рамките на 5 работни дни. На връщане не подлежи декорация за стена изработена по индивидуални проекти и размери!Пълната форма за рекламация можете да откриете в нашия раздел "Връщане на продукти"

Доставка в рамките на 5 работни дни

×

Доставка в рамките на 5 работни дни

Всички доставки на територията на Република България се извършват от куриерска фирма Еконт изцяло за наша сметка в рамките на 2-3 работни дни в зависимост от графика на обслужване на населеното място.Срокът за доставка не включва срока за производство на поръчката.

×
×

Как да поръчам?

За да видите цената и направите поръчка при влизане в онлайн магазина Picolor.bg  е необходимо да изберете комбинация от форма и размер за конкрената картина пано / появяват се в  дясно на главната снимка /.След избора на подходящия за Вас вид, размер и количество пана за стена е необходимо кликване на бутона „Поръчай“.Когато приключите с пазаруването, трябва да влезете във Вашата „Кошница“ / намира се в горен десен ъгъл / и да разгледате отново всички Ваши покупки. След преглед  на продуктите може да преминете към следващата стъпка с помоща на бутона „Поръчка“. В раздела „Данни на клиента“ е необходимо да попълните Вашите данни, адрес за доставка, начин на плащане. След коректно попълване на необходимата информация и потвърждение от Ваша страна поръчката Ви ще бъде изпратена за обработка от екипа на Picolor.bg

направете пано по Ваш дизайн

×

направете пано по Ваш дизайн

За да направите картина пано по Ваш дизайн е необходимо да качите избраната от Вас снимка и да уточните формата и размера в предлаганите възможни варианти. За да изработим картини за стена в размер различен от предлаганите е необходимо да се свържете с нас чрез формата ни за контакт или на нашия имейл orderpicolor@gmail.com. Задължително преди изработка на декорацията за стена ще изпратим на Вашия имейл файл, който да одобрите.За да получите качествен отпечатък е необходимо подадения файл да е с достатъчно качество и резолюция за печат - минимум 140 dpi за печат на файл в мащаб 1:1. При въпроси от Ваша страна относно файловете за печат не се колебайте да се свържете с нас за уточнения. 

×

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×