Всички картини пана (панели) за стена

Ако търсите 3Д картини пана за стена от една или няколко части, с които да освежите Вашия дом и да изненадате Вашето семейство, то Вие сте попаднали на правилното място.В тази категория ще откриете голямо разнообразие от картини за стена подходящи за спалня, хол, кухня или детска стая. С помоща на предлаганата от нас декорация за стена, Вие имате уникалната възможност да вдъхнете нов живот на всяко едно помещение във Вашия дом, офис или заведение.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Невероятно декоративно пано за стена с правоъгълна форма отпечатано върху искрящо бяла канава, подходящо за декорацията на Вашия хол или спалня. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, с..
79.00лв.
В нашия онлайн каталог за декоративни пана за стена ще откриете голямо разнообразие от картини подходящи за всяко едно помещение във Вашия дом. Многообразието от форми и размери ще задоволи дори и най-изискания вкус на нашите клиенти. Нашите стенни п..
77.00лв.
Представяме Ви забавна POP ART картина пано за стена от една или няколко части подходяща за декорация за Вашия хол, трапезария или заведение. Паното е изработено от висококачествени материали като комбинацията от висока белота на материала и фотореал..
79.00лв.
Интериорно пано с правоъгълна форма отпечатано върху искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масивна дървена подрамка ..
79.00лв.
Модерна картина за стена от една или няколко части отпечатана върху искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масивна дъ..
79.00лв.
Модерно и актуално интериорно пано с правоъгълна форма отпечатано върху искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масивн..
79.00лв.
Неповторима картина пано подходяща за стаята на Вашия тийнейджър. Използваните от нас висококачествени материали нямат нужда от специални грижи и са изключително издръжливи във времето.Всички пана се изработват след направена поръчка и освен в предла..
79.00лв.
Скейтбордът е страстта на повечето млади, диви и щури тийнейджъри. А, защо да нямат едно пано за стена на скейтбордист и във Вашата стая? Паната нямат нужда от специални грижи и благодарение на използваните от нас висококачествени материали са изключ..
79.00лв.
Нежна картина за стена от една или няколко части, която ще внесе нежност и свежест във Вашата спалня или хол. За изработката на всички наши пана използваме 100 % искрящо бяла памучна канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичн..
79.00лв.
В нашия онлайн каталог за декоративни пана за стена ще откриете голямо разнообразие от картини подходящи за всяко едно помещение във Вашия дом. Многообразието от форми и размери ще задоволи дори и най-изискания вкус на нашите клиенти. Нашите стенни п..
79.00лв.
Представяме Ви една изключително интересна картина интериорно пано за стена подходяща за декорация на Вашия дом. Декоративните панели за стена от няколко части са е подходящи за подарък за любителите на музиката и музикалните инструменти. Комбин..
79.00лв.
Представяме Ви едно уникално интериорно пано картина за стена подходящо за декорация на Вашия хол или всекидневна. Паното от няколко части е подходящо за подарък за любителите на музиката и музикалните инструменти. Комбинацията от висока белота на ма..
79.00лв.
Представяме Ви е една интересна интериорна картина пано за стена с правоъгълна форма отпечатана върху искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. К..
79.00лв.
Любов, романтика, сърца и свещи, всичко това е събрано в една картина пано за стена, с която можете да зарадвате любимия човек. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цвето..
79.00лв.
Интериорно пано с правоъгълна форма отпечатано върху искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масивна дървена подрамка ..
79.00лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

100% Безплатна доставка

Всички доставки на декорация за стена за клиенти на онлайн магазина Picolor.bg са напълно безплатни на територията на Република България и са изцяло за наша сметка.Пълните условия за доставка можете да откриете на нашия раздел "Условия за доставка"

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

×

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не сте доволни от Вашите картини пана за стена, които сте получили Вие имате право да ни ги върнете в 14 дневен срок от датата на получаване във вида,в който те са пристигнала при Вас.Стоката трябва да бъде върната с всички съпътстващи я документи и без повреди.Връщането на закупените картини за стена на посочен от нас адрес е изцяло за сметка на купувача.След преглед от наша страна и одобрение на рекламацията Вашите пари ще бъдат върнати в рамките на 5 работни дни. На връщане не подлежи декорация за стена изработена по индивидуални проекти и размери!Пълната форма за рекламация можете да откриете в нашия раздел "Връщане на продукти"

Доставка в рамките на 5 работни дни

×

Доставка в рамките на 5 работни дни

Всички доставки на територията на Република България се извършват от куриерска фирма Еконт изцяло за наша сметка в рамките на 2-3 работни дни в зависимост от графика на обслужване на населеното място.Срокът за доставка не включва срока за производство на поръчката.

×
×

Как да поръчам?

За да видите цената и направите поръчка при влизане в онлайн магазина Picolor.bg  е необходимо да изберете комбинация от форма и размер за конкрената картина пано / появяват се в  дясно на главната снимка /.След избора на подходящия за Вас вид, размер и количество пана за стена е необходимо кликване на бутона „Поръчай“.Когато приключите с пазаруването, трябва да влезете във Вашата „Кошница“ / намира се в горен десен ъгъл / и да разгледате отново всички Ваши покупки. След преглед  на продуктите може да преминете към следващата стъпка с помоща на бутона „Поръчка“. В раздела „Данни на клиента“ е необходимо да попълните Вашите данни, адрес за доставка, начин на плащане. След коректно попълване на необходимата информация и потвърждение от Ваша страна поръчката Ви ще бъде изпратена за обработка от екипа на Picolor.bg

направете пано по Ваш дизайн

×

направете пано по Ваш дизайн

За да направите картина пано по Ваш дизайн е необходимо да качите избраната от Вас снимка и да уточните формата и размера в предлаганите възможни варианти. За да изработим картини за стена в размер различен от предлаганите е необходимо да се свържете с нас чрез формата ни за контакт или на нашия имейл orderpicolor@gmail.com. Задължително преди изработка на декорацията за стена ще изпратим на Вашия имейл файл, който да одобрите.За да получите качествен отпечатък е необходимо подадения файл да е с достатъчно качество и резолюция за печат - минимум 140 dpi за печат на файл в мащаб 1:1. При въпроси от Ваша страна относно файловете за печат не се колебайте да се свържете с нас за уточнения. 

×

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×