Условия за доставка

Доставката на поръчани интериорни пана чрез онлайн магазина Picolor.bg се извършва напълно БЕЗПЛАТНО с куриерска фирма ЕКОНТ до посочен от клиента адрес или офис на куриерската фирма. Безплатната доставка се извършва само на географската територия на България.

Доставка извън Р.България  и доставка с друга избрана от клиента куриерска фирма, клиента  заплаща сам цената на доставката, която е определена от избрания куриер.

Всяка доставка ползва опцията: Преглед на съдържанието на пратката от Получателя преди заплащане на Наложен платеж.

Ако получената поръчка не отговаря на Вашите очаквания Вие имате право да ни я върнете в 14 дневен срок от датата на получаване във вида,в който тя е пристигнала при Вас.Стоката трябва да бъде върната с всички съпътстващи я документи и без повреди.Връщането на стоката на посочен от нас адрес е изцяло за сметка на купувача.След преглед от наша страна и одобрение на рекламацията Вашите пари ще бъдат върнати в рамките на 5 работни дни. На връщане не подлежат поръчки изработени по индивидуални проекти и размери!Пълната форма за рекламация можете да откриете в нашия раздел "Връщане на продукти".

Интериорните пана се доставят на получателите на ръка или до посочен от клиента офис на Еконт срещу подпис. При невъзможност за връчване на пратката, не по вина на Picolor или куриера, лицето извършващо доставката, се обажда на посочения от клиента телефон за контакт, за да бъде уточнено от кой офис на куриера клиента може да получи своята поръчката.

Срокът за доставка на готовата поръчка е в рамките от два до три работни дни в зависимост от графика на обслужване на населеното място. Срокът за доставка не включва срока за производство. Ако поради някаква причина възникне забавяне в срока на доставка на Вашата поръчка, ние ще Ви уведомим за това своевременно.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

100% Безплатна доставка

Всички доставки на декорация за стена за клиенти на онлайн магазина Picolor.bg са напълно безплатни на територията на Република България и са изцяло за наша сметка.Пълните условия за доставка можете да откриете на нашия раздел "Условия за доставка"

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

×

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не сте доволни от Вашите картини пана за стена, които сте получили Вие имате право да ни ги върнете в 14 дневен срок от датата на получаване във вида,в който те са пристигнала при Вас.Стоката трябва да бъде върната с всички съпътстващи я документи и без повреди.Връщането на закупените картини за стена на посочен от нас адрес е изцяло за сметка на купувача.След преглед от наша страна и одобрение на рекламацията Вашите пари ще бъдат върнати в рамките на 5 работни дни. На връщане не подлежи декорация за стена изработена по индивидуални проекти и размери!Пълната форма за рекламация можете да откриете в нашия раздел "Връщане на продукти"

Доставка в рамките на 5 работни дни

×

Доставка в рамките на 5 работни дни

Всички доставки на територията на Република България се извършват от куриерска фирма Еконт изцяло за наша сметка в рамките на 2-3 работни дни в зависимост от графика на обслужване на населеното място.Срокът за доставка не включва срока за производство на поръчката.

×
×

Как да поръчам?

За да видите цената и направите поръчка при влизане в онлайн магазина Picolor.bg  е необходимо да изберете комбинация от форма и размер за конкрената картина пано / появяват се в  дясно на главната снимка /.След избора на подходящия за Вас вид, размер и количество пана за стена е необходимо кликване на бутона „Поръчай“.Когато приключите с пазаруването, трябва да влезете във Вашата „Кошница“ / намира се в горен десен ъгъл / и да разгледате отново всички Ваши покупки. След преглед  на продуктите може да преминете към следващата стъпка с помоща на бутона „Поръчка“. В раздела „Данни на клиента“ е необходимо да попълните Вашите данни, адрес за доставка, начин на плащане. След коректно попълване на необходимата информация и потвърждение от Ваша страна поръчката Ви ще бъде изпратена за обработка от екипа на Picolor.bg

направете пано по Ваш дизайн

×

направете пано по Ваш дизайн

За да направите картина пано по Ваш дизайн е необходимо да качите избраната от Вас снимка и да уточните формата и размера в предлаганите възможни варианти. За да изработим картини за стена в размер различен от предлаганите е необходимо да се свържете с нас чрез формата ни за контакт или на нашия имейл orderpicolor@gmail.com. Задължително преди изработка на декорацията за стена ще изпратим на Вашия имейл файл, който да одобрите.За да получите качествен отпечатък е необходимо подадения файл да е с достатъчно качество и резолюция за печат - минимум 140 dpi за печат на файл в мащаб 1:1. При въпроси от Ваша страна относно файловете за печат не се колебайте да се свържете с нас за уточнения. 

×

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×