Картини пана (панели) за стена - Цветя

Ако търсите 3Д картина пано (панел) за стена от една или няколко части, с които да освежите Вашия дом и да изненадате Вашето семейство, то Вие сте попаднали на правилното място.В тази категория ще откриете голямо разнообразие от декоративни пана за стена с флорални мотиви подходящи за спалня, хол, кухня или детска стая. С помоща на предлаганата от нас декорация за дома, и стенни пана Вие имате уникалната възможност да вдъхнете нов живот на всяко едно помещение във Вашия дом, офис или заведение.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Представяме Ви уникална картина от 5 части,която ще внесе уют и спокойствие във Вашия хол или спалня. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантира..
132.00лв.
Представяме Ви уникална картина от 1 части,която ще внесе уют и спокойствие във Вашия хол или спалня. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантира..
82.00лв.
Представяме Ви уникална картина от 4 части,която ще внесе уют и спокойствие във Вашия дом, хотел или спа студио. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат ..
126.00лв.
Дизайнерски картини и 3Д пана от една или няколко части отпечатани върху  бяла канава Ниски цени,високо качество, бърза и безплатна доставка за нашите клиенти! Това модерно пано е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висок..
112.00лв.
Представяме Ви едно вдъхновяващо модулно пано от 4 части, което ще внесе топлина и романтика във Вашия дом. Структурата на платното / канава /  и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната..
112.00лв.
Модерна картина пано от 5 части отпечатана върху искрящо бяла канава. Отличен завършек на Вашия интериор на ниска цена. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Кана..
144.00лв.
Модерна картина 3Д пано за стена произведенa от канава. Картината ще добави дизайнерски акцент и завършеност във Вашия дом. Това вдъхновяващо пано от няколко части е подходящо за декорация на Вашия хол, всекидневна или спалня. Паното е отпечатано вър..
132.00лв.
Дизайнерска картина 3Д пано отпечатано върху висококачествена канава - бели орхидеи. Картината ще внесе чувство за спокойствие и релакс във Вашия дом и е подходяща за декорация на хол, спалня или спа студио. Материала придава дълбочина на цветовете к..
132.00лв.
Тази невероятна абстрактна картина пано за стена ще внесе топлина и дизайнерски акцент във Вашия дом. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантира..
132.00лв.
Представяме Ви красива картина пано за стена от 5 части на цъфнало пролетно дърво, което ще внесе свежест и усещане за нов живот във Вашия дом. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореал..
132.00лв.
Красива абстрактна картина пано за стена - дърво,което ще внесе завършеност и уют във Вашия дом. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чис..
39.00лв.
Невероятна абстрактна картина пано за стена - есенно дърво,което ще внесе уют и усещане за топлина във Вашия дом. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат&nbs..
39.00лв.
Разцъфнала червена роза, покрита с утринна роса. Декоративно пано, което ще вдъхне усещане за младост и романтика във Вашата спалня или хол. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи..
39.00лв.
Цветни и топли абстрактни маргарити. Съчетанието на цветовете ще вдъхне топлина във всеки дом.Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масив..
39.00лв.
Декоративно пано с красиво и нежно цвете, което със своите детайли изпъква на черния фон. Картина е изключително подходяща на светли стени. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи ..
39.00лв.
Етикети: цветя

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

100% Безплатна доставка

Всички доставки на декорация за стена за клиенти на онлайн магазина Picolor.bg са напълно безплатни на територията на Република България и са изцяло за наша сметка.Пълните условия за доставка можете да откриете на нашия раздел "Условия за доставка"

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

×

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не сте доволни от Вашите картини пана за стена, които сте получили Вие имате право да ни ги върнете в 14 дневен срок от датата на получаване във вида,в който те са пристигнала при Вас.Стоката трябва да бъде върната с всички съпътстващи я документи и без повреди.Връщането на закупените картини за стена на посочен от нас адрес е изцяло за сметка на купувача.След преглед от наша страна и одобрение на рекламацията Вашите пари ще бъдат върнати в рамките на 5 работни дни. На връщане не подлежи декорация за стена изработена по индивидуални проекти и размери!Пълната форма за рекламация можете да откриете в нашия раздел "Връщане на продукти"

Доставка в рамките на 5 работни дни

×

Доставка в рамките на 5 работни дни

Всички доставки на територията на Република България се извършват от куриерска фирма Еконт изцяло за наша сметка в рамките на 2-3 работни дни в зависимост от графика на обслужване на населеното място.Срокът за доставка не включва срока за производство на поръчката.

Често задавани въпроси

×

Често задавани въпроси

Отговори на всички най-често задавани въпроси от нашите клиенти можете да откриете в раздела "Често задавани въпроси".

×

Как да поръчам?

За да видите цената и направите поръчка при влизане в онлайн магазина Picolor.bg  е необходимо да изберете комбинация от форма и размер за конкрената картина пано / появяват се в  дясно на главната снимка /.След избора на подходящия за Вас вид, размер и количество пана за стена е необходимо кликване на бутона „Поръчай“.Когато приключите с пазаруването, трябва да влезете във Вашата „Кошница“ / намира се в горен десен ъгъл / и да разгледате отново всички Ваши покупки. След преглед  на продуктите може да преминете към следващата стъпка с помоща на бутона „Поръчка“. В раздела „Данни на клиента“ е необходимо да попълните Вашите данни, адрес за доставка, начин на плащане. След коректно попълване на необходимата информация и потвърждение от Ваша страна поръчката Ви ще бъде изпратена за обработка от екипа на Picolor.bg

направете пано по Ваш дизайн

×

направете пано по Ваш дизайн

За да направите картина пано по Ваш дизайн е необходимо да качите избраната от Вас снимка и да уточните формата и размера в предлаганите възможни варианти. За да изработим картини за стена в размер различен от предлаганите е необходимо да се свържете с нас чрез формата ни за контакт или на нашия имейл orderpicolor@gmail.com. Задължително преди изработка на декорацията за стена ще изпратим на Вашия имейл файл, който да одобрите.За да получите качествен отпечатък е необходимо подадения файл да е с достатъчно качество и резолюция за печат - минимум 140 dpi за печат на файл в мащаб 1:1. При въпроси от Ваша страна относно файловете за печат не се колебайте да се свържете с нас за уточнения. 

направете подарък

×

направете подарък

ваучер за подарък

С помоща на този раздел Вие можете да направите изключителен подарък на Ваш близък, роднина или приятел като му подарите ваучер на определена от Вас стойност.За да закупите подаръчен ваучер за декорация за стена е необходмо да посетите формата за покупка на ваучер

 

×