Картини пана (панели) за стена - Цветя

Ако търсите 3Д картина пано (панел) за стена от една или няколко части, с които да освежите Вашия дом и да изненадате Вашето семейство, то Вие сте попаднали на правилното място.В тази категория ще откриете голямо разнообразие от декоративни пана за стена с флорални мотиви подходящи за спалня, хол, кухня или детска стая. С помоща на предлаганата от нас декорация за дома, и стенни пана Вие имате уникалната възможност да вдъхнете нов живот на всяко едно помещение във Вашия дом, офис или заведение.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Представяме Ви уникална картина от 5 части,която ще внесе уют и спокойствие във Вашия хол или спалня. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантира..
158.00лв.
Представяме Ви уникална картина от 1 части,която ще внесе уют и спокойствие във Вашия хол или спалня. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантира..
117.00лв.
Представяме Ви уникална картина от 4 части,която ще внесе уют и спокойствие във Вашия дом, хотел или спа студио. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат ..
143.00лв.
Дизайнерски картини и 3Д пана от една или няколко части отпечатани върху  бяла канава Ниски цени,високо качество, бърза и безплатна доставка за нашите клиенти! Това модерно пано е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висок..
138.00лв.
Представяме Ви едно вдъхновяващо модулно пано от 4 части, което ще внесе топлина и романтика във Вашия дом. Структурата на платното / канава /  и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната..
138.00лв.
Модерна картина пано от 5 части отпечатана върху искрящо бяла канава. Отличен завършек на Вашия интериор на ниска цена. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Кана..
168.00лв.
Модерна картина 3Д пано за стена произведенa от канава. Картината ще добави дизайнерски акцент и завършеност във Вашия дом. Това вдъхновяващо пано от няколко части е подходящо за декорация на Вашия хол, всекидневна или спалня. Паното е отпечатано вър..
158.00лв.
Дизайнерска картина 3Д пано отпечатано върху висококачествена канава - бели орхидеи. Картината ще внесе чувство за спокойствие и релакс във Вашия дом и е подходяща за декорация на хол, спалня или спа студио. Материала придава дълбочина на цветовете к..
158.00лв.
Тази невероятна абстрактна картина пано за стена ще внесе топлина и дизайнерски акцент във Вашия дом. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантира..
158.00лв.
Представяме Ви красива картина пано за стена от 5 части на цъфнало пролетно дърво, което ще внесе свежест и усещане за нов живот във Вашия дом. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореал..
158.00лв.
Красива абстрактна картина пано за стена - дърво,което ще внесе завършеност и уют във Вашия дом. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чис..
79.00лв.
Невероятна абстрактна картина пано за стена - есенно дърво,което ще внесе уют и усещане за топлина във Вашия дом. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат&nbs..
79.00лв.
Разцъфнала червена роза, покрита с утринна роса. Декоративно пано, което ще вдъхне усещане за младост и романтика във Вашата спалня или хол. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи..
79.00лв.
Цветни и топли абстрактни маргарити. Съчетанието на цветовете ще вдъхне топлина във всеки дом.Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху масив..
79.00лв.
Декоративно пано с красиво и нежно цвете, което със своите детайли изпъква на черния фон. Картина е изключително подходяща на светли стени. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи ..
79.00лв.
Етикети: цветя

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

100% Безплатна доставка

Всички доставки на декорация за стена за клиенти на онлайн магазина Picolor.bg са напълно безплатни на територията на Република България и са изцяло за наша сметка.Пълните условия за доставка можете да откриете на нашия раздел "Условия за доставка"

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

×

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не сте доволни от Вашите картини пана за стена, които сте получили Вие имате право да ни ги върнете в 14 дневен срок от датата на получаване във вида,в който те са пристигнала при Вас.Стоката трябва да бъде върната с всички съпътстващи я документи и без повреди.Връщането на закупените картини за стена на посочен от нас адрес е изцяло за сметка на купувача.След преглед от наша страна и одобрение на рекламацията Вашите пари ще бъдат върнати в рамките на 5 работни дни. На връщане не подлежи декорация за стена изработена по индивидуални проекти и размери!Пълната форма за рекламация можете да откриете в нашия раздел "Връщане на продукти"

Доставка в рамките на 5 работни дни

×

Доставка в рамките на 5 работни дни

Всички доставки на територията на Република България се извършват от куриерска фирма Еконт изцяло за наша сметка в рамките на 2-3 работни дни в зависимост от графика на обслужване на населеното място.Срокът за доставка не включва срока за производство на поръчката.

×
×

Как да поръчам?

За да видите цената и направите поръчка при влизане в онлайн магазина Picolor.bg  е необходимо да изберете комбинация от форма и размер за конкрената картина пано / появяват се в  дясно на главната снимка /.След избора на подходящия за Вас вид, размер и количество пана за стена е необходимо кликване на бутона „Поръчай“.Когато приключите с пазаруването, трябва да влезете във Вашата „Кошница“ / намира се в горен десен ъгъл / и да разгледате отново всички Ваши покупки. След преглед  на продуктите може да преминете към следващата стъпка с помоща на бутона „Поръчка“. В раздела „Данни на клиента“ е необходимо да попълните Вашите данни, адрес за доставка, начин на плащане. След коректно попълване на необходимата информация и потвърждение от Ваша страна поръчката Ви ще бъде изпратена за обработка от екипа на Picolor.bg

направете пано по Ваш дизайн

×

направете пано по Ваш дизайн

За да направите картина пано по Ваш дизайн е необходимо да качите избраната от Вас снимка и да уточните формата и размера в предлаганите възможни варианти. За да изработим картини за стена в размер различен от предлаганите е необходимо да се свържете с нас чрез формата ни за контакт или на нашия имейл orderpicolor@gmail.com. Задължително преди изработка на декорацията за стена ще изпратим на Вашия имейл файл, който да одобрите.За да получите качествен отпечатък е необходимо подадения файл да е с достатъчно качество и резолюция за печат - минимум 140 dpi за печат на файл в мащаб 1:1. При въпроси от Ваша страна относно файловете за печат не се колебайте да се свържете с нас за уточнения. 

×

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×