Картини пана (панели) за стена - Вдъхновение

Добре дошли в нашата категория картини - вдъхновение - тук ще откриете невероятна 3Д декорация за стена , която ще придаде уникален облик на вашия хол или спалня. Освен предлаганите композиции от декоративни пана за стена можем да изработим и картини от една или няколко части по Ваш индивидуален дизайн.
 

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Това невероятно пано, готово да украси Вашия дом е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. Канавата е опъната върху маси..
92.00лв.
Представяме Ви уникална картина от 2 части, подходяща за декорация на Вашия дом или офис. Паното е отпечатано върху 100 % искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, све..
101.00лв.
Нежна картина за стена от една или няколко части, която ще внесе нежност и свежест във Вашата спалня или хол. За изработката на всички наши пана използваме 100 % искрящо бяла памучна канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичн..
79.00лв.
Нежна картина за стена от една или няколко части, която ще внесе нежност и свежест във Вашата спалня или хол. За изработката на всички наши пана използваме 100 % искрящо бяла памучна канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичн..
79.00лв.
В нашия онлайн каталог за декоративни пана за стена ще откриете голямо разнообразие от картини подходящи за всяко едно помещение във Вашия дом. Многообразието от форми и размери ще задоволи дори и най-изискания вкус на нашите клиенти. Нашите стенни п..
79.00лв.
Представяме Ви една изключително интересна картина интериорно пано за стена подходяща за декорация на Вашия дом. Декоративните панели за стена от няколко части са е подходящи за подарък за любителите на музиката и музикалните инструменти. Комбин..
79.00лв.
Представяме Ви едно уникално интериорно пано картина за стена подходящо за декорация на Вашия хол или всекидневна. Паното от няколко части е подходящо за подарък за любителите на музиката и музикалните инструменти. Комбинацията от висока белота на ма..
79.00лв.
Представяме Ви е една интересна интериорна картина пано за стена с правоъгълна форма отпечатана върху искрящо бяла канава. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат  гарантират чисти, свежи и ярки цветове. К..
79.00лв.
Етикети: вдъхновение

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

100% Безплатна доставка

Всички доставки на декорация за стена за клиенти на онлайн магазина Picolor.bg са напълно безплатни на територията на Република България и са изцяло за наша сметка.Пълните условия за доставка можете да откриете на нашия раздел "Условия за доставка"

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

×

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако не сте доволни от Вашите картини пана за стена, които сте получили Вие имате право да ни ги върнете в 14 дневен срок от датата на получаване във вида,в който те са пристигнала при Вас.Стоката трябва да бъде върната с всички съпътстващи я документи и без повреди.Връщането на закупените картини за стена на посочен от нас адрес е изцяло за сметка на купувача.След преглед от наша страна и одобрение на рекламацията Вашите пари ще бъдат върнати в рамките на 5 работни дни. На връщане не подлежи декорация за стена изработена по индивидуални проекти и размери!Пълната форма за рекламация можете да откриете в нашия раздел "Връщане на продукти"

Доставка в рамките на 5 работни дни

×

Доставка в рамките на 5 работни дни

Всички доставки на територията на Република България се извършват от куриерска фирма Еконт изцяло за наша сметка в рамките на 2-3 работни дни в зависимост от графика на обслужване на населеното място.Срокът за доставка не включва срока за производство на поръчката.

×
×

Как да поръчам?

За да видите цената и направите поръчка при влизане в онлайн магазина Picolor.bg  е необходимо да изберете комбинация от форма и размер за конкрената картина пано / появяват се в  дясно на главната снимка /.След избора на подходящия за Вас вид, размер и количество пана за стена е необходимо кликване на бутона „Поръчай“.Когато приключите с пазаруването, трябва да влезете във Вашата „Кошница“ / намира се в горен десен ъгъл / и да разгледате отново всички Ваши покупки. След преглед  на продуктите може да преминете към следващата стъпка с помоща на бутона „Поръчка“. В раздела „Данни на клиента“ е необходимо да попълните Вашите данни, адрес за доставка, начин на плащане. След коректно попълване на необходимата информация и потвърждение от Ваша страна поръчката Ви ще бъде изпратена за обработка от екипа на Picolor.bg

направете пано по Ваш дизайн

×

направете пано по Ваш дизайн

За да направите картина пано по Ваш дизайн е необходимо да качите избраната от Вас снимка и да уточните формата и размера в предлаганите възможни варианти. За да изработим картини за стена в размер различен от предлаганите е необходимо да се свържете с нас чрез формата ни за контакт или на нашия имейл orderpicolor@gmail.com. Задължително преди изработка на декорацията за стена ще изпратим на Вашия имейл файл, който да одобрите.За да получите качествен отпечатък е необходимо подадения файл да е с достатъчно качество и резолюция за печат - минимум 140 dpi за печат на файл в мащаб 1:1. При въпроси от Ваша страна относно файловете за печат не се колебайте да се свържете с нас за уточнения. 

×

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×